Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике обяви, че комуникира чрез

...
Селекционерът на испанския национален отбор Луис Енрике обяви, че комуникира чрез
Коментари Харесай

Луис Енрике ще води свой канал в Туич по време на Световното

Селекционерът на испанския народен тим Луис Енрике разгласи, че комуникира посредством платформата за лъчение Туич по време на Световното състезание в Катар, с цел да " откри директна връзка " с последователите на отбора.

" Моето желание е да стиймвам по време на цялото ни престояване в Катар. Ние идваме в страната на 18 и мисля, че ще стартира да обявявам видеа още същия ден ", сподели той в клип през профила си в Туитър.

" Мисля, че това може да бъде доста забавно. Идеята е да осъществя директна връзка с вас, почитателите, и да имаме връзка без филтри, по-спонтанна и естествена ", добави испанецът.

Селекционерът на международния първенец от 2010 година прати и връзка към канала си в Туич, който към този момент има повече от 50 000 клиенти.

Двама футболисти от тима - Коке и Уго Гиямон, се изрече в поддръжка за самодейността на треньора си по време на конференция във вторник.

" Това е различен метод са общуваш и да бъдете по-близки. В наши дни технологиите са по-развити и това ми наподобява доста добре ", разяснява халфът на Атлетико Мадрид Коке.

" Това ще хареса на хората и съм сигурен, че те ще го одобрят ", предсказа бранителят на Валенсия Гиямон.

Испания стартира присъединяване си в Група Е против отбора на Коста Рика на 23 ноември, преди да се срещне с Германия и Япония.
 Хави Мартинес: Умът ми споделя, че Аржентина ще завоюва Мондиала, а сърцето - Испания или Германия
Хави Мартинес: Умът ми споделя, че Аржентина ще завоюва Мондиала, а сърцето - Испания или Германия

" За мен Байерн е най-хубавият тим в Европа сега "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР